28 oct 2008

Paisatges impresionans

Hi ha molts paisatges impressionans com per exemple Hawaii, Nova York i Las Vegas. Hawaii es un arxipelag on hi ha molta calor i hi ha palmeras. Nova York es on hi ha molts edificis, pisos i gratacels i molt soroll. Las Vegas hi han molts cassinos, molts llums i mes soroll que Nova York.

15 oct 2008

El Fernando Alonso a fet una remontada

El Fernando Alonso es un corredor de formula 1. I també és molt bo. Aquest any a guanyat 2 carreres. No n'ha pogut guanyar moltes perquè tenia un cotxe molt dolent i només a pogut guanyar les 2 últimes carreres.

12 oct 2008

un esport tambe molt maco que no es el boxeo ¡¡¡


El segon esport més macu que hi ha és el ciclisme. Es fa una cursa de 200 o 100 kilometres menys les carreres que son molt importants de guanyar que són de 300 kilometres. I també és un esport olímpic.

9 oct 2008

El millor esport del mon


El millor esport que hi ha al mon es el boxeo. Sobretot es molt famos a America del nord i del sud. Es tracta que un caigui el terra perquè li han donat cops de puny i que ha d'estar 10 segons al terra.

8 oct 2008

El Joe Frazier es el millor


El Joe Frazier es un boxejador molt bo. El seu estil es anar endavant i tirant molts cops de puny. I aixi anava guanyant combats.

El Luis Garcia


El Luis Garcia és un futbolista molt bo que juga a un equip que es diu Espanyol. Gairebé és el millor de l'equip. Però hi ha altres jugadors de l'equip que són molt bons, per exemple Tamudo.

5 oct 2008

GRAN BRATANYA


GRAN BRETANYA SON 2 ILLES UNA GRAN I UNA PETITA i moltes illes mes petites. HI HA 4 PAISOS, QUE SON: ANGLATERRA , ESCOCIA, WALES I IRLANDA. IRLANDA ESTA SEPARAT D' ESCOCIA I ANGLATERRA.

4 oct 2008

Peninsula Ibèrica


Espanya es un pais bastant petit, que esta dintre d'una peninsula. La peninsula es diu Peninsula Ibèrica. I dintre d'aquesta peninsula hi han 3 paisos que són Portugal , Andorra i Espanya. Catalunya tambe esta dins de la peninsula Iberica. Barcelona esta a prop del paral.lel 42.

1 oct 2008

MOHAMMED ALI


En MUHAMMAD ALI ERA UN BOXEJADOR MOLT BO. ARA TE PARKINSON. EL SEU ESTIL ERA ANAR BALLAN PEL RING I DE TANT EN TANT ANAVA FENT COPS DE PUNY.