el sistema solar

En el Sistema Solar hi ha 8 planetes: Mercuri, Venus, La Terra, Mart, Jupiter, Saturn, Ùra, Neptú més Plutó. Mercuri és el mès proper al Sol; Venus és com el Sol però més petit i menys calurós; La Terra és el nostre planeta on hi ha oceans i continents, Mart és el planeta on abans hi havia gel; Jupiter és el planeta més gran del Sistema Solar i el cinquè planeta que es va formar; Saturn s'el coneix per l'anell i tambe és molt gran; a Urà hi fa bastant fred perque està molt lluny del Sol i té un anell invisible; Neptú està una mica més lluny del Sol i també té un anell invisible; Plutó és el més llunyà del Sol i ara diuen que no és un planeta.

14 nov 2008

Sugar Ray Leonard

El Sugar Ray Leonard va ser un boxejador molt bo de categoria (welterweight i middleweight). Tenia molta rapidesa i va fer 40 combats. 36 guanyats, 3 perduts i 1 empat. I molta resistencia i agilitat.

3 nov 2008

Lewis Hamilton guanya el seu primer mundial en formula 1!!!

El Lewis Hamilton ha guanyat un mundial. És el pilot mes jove que guanya aquest mundial. Per poc guanya el segon perque a la ultima cursa va perdre moltes posicions, pero al final va adelantar a un corredor, va quedar 5 a la cursa i va ser campio del mon.